Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /storage/content/56/139156/digigobos.com/public_html/forum/common.php on line 106 Hippotizer Forum Scandinavia - View topic - No connection to target' message in ZooKeeper.
It is currently Fri Nov 16, 2018 8:56 pm




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
 No connection to target' message in ZooKeeper. 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 03, 2008 9:59 pm
Posts: 447
Post No connection to target' message in ZooKeeper.
Problem: The windows in Zookeeper all show "No Connection To Target"

Solution: The no Connection to target will appear when the Zookeeper cannot locate the Hippotizer engine that was being used in this window.
IE. If you have 3 machines on-line and accessible from Zookeeper. You are editing Hippotizer 2 and this one goes offline. Because the Zookeeper can no longer see this Hippotizer it can no longer display the interface for this Hippotizer.

If you have a Hippotizer Engine and Zookeeper running on the same machine. Start by pressing the 4/8 Layer default buttons at the top of the Zookeeper. This will refresh the windows and attempt to connect to the local Hippotizer Engine.

If the interface still shows no connection to target check in the HippoNet Overview. Can you see your local engine.

If you cannot you may have the Engine connected to one network port and the Zookeeper connected tot he other. In this instance go to settings/network settings within the Zookeeper. Select another network connection. This will then be on the same network as the Engine and allow you to access the interface of that Engine.

Also when not be able to quit ZooKeeper:
Symptoms:
ZooKeeper works fine, but can't close. Desktop layouts are missing.
In log there are a lot of messages (exceptions about Settings)

Reason:
Settings file which is managed by windows has become corrupted. (at least this is my guess)

To fix:
you will need to copy the below into the address bar in my computer.
if you cannot see the address bar you will need to right click on the cream coloured area next to the search and folders button and make sure address bar is ticked.

you may see the word address appear but no bar. You will then need to drag the address tab down below the back and foward button.

The following folder address:

C:Documents and Settings\VJ\Local Settings\Application Data\Green_Hippo

And delete any content.
This forces the settings file to be re-written next time the application is started.

_________________
Peppe Tannemyr
SSR Beacon DigiGobos®
Sweden retailer of Hippo systems


Thu Nov 18, 2010 5:11 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.