Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /storage/content/56/139156/digigobos.com/public_html/forum/common.php on line 106 Hippotizer Forum Scandinavia - View topic - Using PAN Mode ,black line appears down the center of output
It is currently Wed Aug 15, 2018 6:08 pm




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Using PAN Mode ,black line appears down the center of output 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 03, 2008 9:59 pm
Posts: 447
Post Using PAN Mode ,black line appears down the center of output
Problem: When you set up a Hippo in Pan Mode you will see a thin black line between the two outputs devices used to pan the Hippotizer output. The line is most apparent when using 2 LED walls.
This is on Version3.0.13b rev5984


Solution: We have created a patch that removes the line between the screens and creates seamless join. Please copy the folder on the:C:\hippotizerv3\hippodata\renderdef\

The update below resolves this problem.
Patch Link:http://www.green-hippo.com/support/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=75&nav=0,5

_________________
Peppe Tannemyr
SSR Beacon DigiGobos®
Sweden retailer of Hippo systems


Wed Jun 16, 2010 3:52 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.