Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /storage/content/56/139156/digigobos.com/public_html/forum/common.php on line 106 Hippotizer Forum Scandinavia :: View topic - VGA output workaround on the new model
Hippotizer Forum Scandinavia
http://www.digigobos.com/forum/

VGA output workaround on the new model
http://www.digigobos.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=50
Page 1 of 1

Author:  peppe [ Thu Sep 04, 2008 8:59 pm ]
Post subject:  VGA output workaround on the new model

When using the old V3 case the DVI connector at the back had a combination of pins to allow you to use either a DVI or DVI to VGA connector. However because it´s now have a split of DVI and RGBHV the pins you previously used in the DVI connector to give VGA are not there anymore because they go to the RGBHV connection (the 5 BNC connectors below the DVI one). However it is still possible if you use the RGBHV connector,(5 BNC to VGA, see picture)

Attachments:
SNV31348.jpg
SNV31348.jpg [ 33.14 KiB | Viewed 2398 times ]

Author:  peppe [ Sun May 24, 2009 6:53 pm ]
Post subject:  Re: VGA output workaround on the new model

I did found out ( and several people around the world ) that one factory in Taiwan or whatever country that make this ones on OEM for many brands
(Deltaco etc. ) had one idiot working there, and the result was that the H is switched with the V markings!
So if you have problems with a total black screen, no contact with it, try to switch the H (horisontal sync ) and the V (Vertical sync ) on the cable....

Good to know! ( all my suppliers have noticed the same, so when you buy one in a store, the are often nice to tell you this.....)

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/